TPARK – plata parcare cu telefonul in Vatra Dornei

Șoferii din Vatra Dornei au la dispoziție două opțiuni de plată a parcării cu telefonul

·         Șoferii care doresc să plătească parcarea pentru 1 ORĂ trebuie să trimită un SMS la numărul 7420 cu textul: 291 NRMAȘINĂ (Ex. 291 SV01ABC). Rețele de telefonie disponibile sunt Digi, Orange, Telekom și Vodafone. Tariful pentru această opțiune este de 0.30€ + TVA. SMS-ul de comandă este taxat suplimentar cu 0,05€ în rețeaua Orange.

·         Șoferii care doresc să plătească parcarea pentru 24 de ORE trebuie să trimită un SMS la numărul 7420 cu textul 290 NRMAȘINĂ (Ex. 290 SV01ABC). Rețelele de telefonie mobilă disponile sunt Digi, Orange, Telekom și Vodafone. Tariful pentru această opțiune este de 1.30€ + TVA. SMS-ul de comandă este taxat suplimentar cu 0,05€ în rețeaua Orange.

După expedierea mesajului, utilizatorii primesc un SMS care confirmă că plata parcării a fost înregistrată.

IMPORTANT

·         Lipsa mesajului de răspuns indică neplata parcării.

·         Două sau mai multe SMS-uri consecutive însumează timpul de parcare.

 

În plus, șoferii au la dispoziție aplicația pentru smartphone TPARK (Android, iOS și Windows Phone), prin intermediul căreia pot achita contravaloarea parcării fără să memoreze numere și coduri.

INFO

Taxa de parcare pentru 1 ORĂ este de 1 LEU. Diferența dintre tariful SMS-ului și taxă este reprezentată de costul serviciului.

Taxa de parcare pentru 24 ORE este de 5 LEI. Diferența dintre tariful SMS-ului și taxă este reprezentată de costul serviciului.

Descărcați GRATUIT aplicația

  

Orarul  parcărilor publice cu plată din Municipiul Vatra Dornei, aprobat de Consiliul Local, este de luni până sâmbătă, în intervalul 08:00-17:00. În afara acestui program, parcarea este gratuită.

Șoferii au la dispoziție 500 de locuri de parcare pe următoarele străzi, conform regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de parcare cu plata:

·         Str. Mihai Eminescu

·         Str. Dornelor

·         Str. Oborului

·         Str. Gării

·         Str. Vasile Lițu

·         Str. Republicii – locațiile: parcarea Hotel „Maestro” și Complex hotelier „Bradul-Călimani”

·         Str. Parcului – locațiile: Hotel „Veverița” și pârtia „Veverița”

·         Str. Păcii – locația: baza de la pârtia „Parc”

 

Detalii suplimentare găsiți și pe site-ul TPARK®.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parcare auto in Vatra Dornei

Șoferii din Vatra Dornei au la dispoziție două opțiuni de plată a parcării cu telefonul:


·Șoferii care doresc să plătească parcarea pentru 1 ORĂ - trimitere un SMS la numărul 7420 cu textul: 291 NRMAȘINĂ (Ex. 291 SV01ABC).
·Șoferii care doresc să plătească parcarea pentru 24 de ORE trebuie să trimită un SMS la numărul 7420 cu textul 290 NRMAȘINĂ (Ex. 290 SV01ABC).

Rețele de telefonie disponibile sunt Digi, Orange, Telekom și Vodafone.
Tarife pentru aceste opțiune se pot vizualiza accesand urmatorul link (detalii)

Conform HCL nr.103 / 28.09.2012, în Municipiul Vatra Dornei, pe străzile Mihai Eminescu, Gării, Republicii, Oborului, Dornelor si parcarea special amenajata din spatele Policlinicii municipale, se introduce sistemul de parcare cu plată ....citeste mai departe