Casa de cultura

Casa de Cultură „Platon Pardău” din municipiul Vatra Dornei este centrul în jurul căruia se desfăşoara majoritatea activităţilor culturale din municipiu: expoziţii, spectacole de teatru, spectacole folclorice, vernisaje, etc.
În Casa de Cultură fiinţează, din anul 2002, o sala multifuncţională „Salonul Alb”, unde au loc simpozioane, dezbateri, şedinţe, microconcerte, lansări de carte, expoziţii de pictură, grafică, sculptură, ceramică, artă fotografică.

Tot în cadrul Casei de Cultură este şi sediul Asociaţiei Scriitorilor şi Artiştilor din Ţara Dornelor, dar şi al Fundaţiei Culturale „Dorna Dorului”, fundaţie în cadrul căreia fiinţează de peste 30 de ani Ansamblul Folcloric „Dorna Dorului”.


CASA DE CULTURĂ “PLATON PARDĂU”

Persoana de contact: Violeta Codorean
Tel. 0374.080.239
 
{lightgallery type=local path=images/stories/casacultura previewWidth=150}Imagini Casa de Cultura{/lightgallery}

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parcare auto in Vatra Dornei

Șoferii din Vatra Dornei au la dispoziție două opțiuni de plată a parcării cu telefonul:


·Șoferii care doresc să plătească parcarea pentru 1 ORĂ - trimitere un SMS la numărul 7420 cu textul: 291 NRMAȘINĂ (Ex. 291 SV01ABC).
·Șoferii care doresc să plătească parcarea pentru 24 de ORE trebuie să trimită un SMS la numărul 7420 cu textul 290 NRMAȘINĂ (Ex. 290 SV01ABC).

Rețele de telefonie disponibile sunt Digi, Orange, Telekom și Vodafone.
Tarife pentru aceste opțiune se pot vizualiza accesand urmatorul link (detalii)

Conform HCL nr.103 / 28.09.2012, în Municipiul Vatra Dornei, pe străzile Mihai Eminescu, Gării, Republicii, Oborului, Dornelor si parcarea special amenajata din spatele Policlinicii municipale, se introduce sistemul de parcare cu plată ....citeste mai departe